Dolanan Saiki

Naga Menang Slot Online | Mailcasino.com

Ana akeh slot online adhedhasar naga mistis lan Naga Menang Slot online dening NextGen durung ana slot liyane adhedhasar makhluk gaib kasebut, nanging wektu iki lucu banget lan grapyak. Secara visual, game Nextgen wis menehi sing paling apik, lan mitos tema uga didekorasi apik kanthi naga mabur lan kristal warna sing beda-beda.

Yen sampeyan muter slot online mung kanggo fitur bonus ekstra, game slot online iki mesthi bakal bungah amarga nawakake akeh fitur sajrone game dhasar uga. Kajaba iku, Dragon Menang Slot Online dioptimalake kanthi seluler lan bisa dimainake langsung ing browser sampeyan ing Mail Casino.

Naga Menang Slot Online

Katrangan: Naga Menang Slot Online

Iki minangka slot video 5 rol kanthi 40 garis play beda. Gulungan disetel ing langit sing mbukak lan naga mabur mlayu kanggo mbantu sampeyan muter gulungan. Nalika nerangake simbol kasebut, pasuryan naga abang, ijo, kuning lan ungu nggambarake simbol sing mbayar dhuwur, dene kristal abang, biru biru, biru lan oranye nggambarake simbol pambayaran sing kurang.

Slot iki uga duwe simbol buyar lan liar sing standar sing bisa nambah kemungkinan menang lan micu fitur bonus.

Gameplay

Sadurunge miwiti mabur karo naga lucu iki, sampeyan kudu nyetel jumlah taruhan saka 25p dadi £ 125. Yen pengin gangguan game gratis, sampeyan bisa nggunakake fitur muter otomatis.

Play Dragon Menang Slot Online

Fitur bonus

Game Naga Menang Slot dilengkapi macem-macem fitur bonus sing asring kanggo muter basis. Fitur kasebut kalebu:

Naga tumpukan: Ing fitur iki, naga abang ditambahake menyang gulungan sing isih ditumpuk nganti sawetara muter.

Gulungan ijo: Kabeh gulungan dadi ijo lan gulung tengah ditutupi naga ijo.

Naga ngembang: Kabeh naga sing mbayar kanthi gedhe malih dadi naga ungu lan bisa uga tuwuh kanggo nutupi luwih saka siji posisi.

Naga liyane: Kabeh naga malih dadi naga kuning lan luwih akeh naga kuning sing dipecat ing gulungan kasebut.

Slot Online Paling Apik

Giliran Gratis - Naga Menang Slot Online

Ing game iki, giliran gratis dipicu 3 utawa luwih nyebar bonus ing rol. Saiki sampeyan bakal menang luwih akeh game liar utawa game gratis gulungan liar.

Ing luwih akeh game gratis, sampeyan bakal entuk 10 puteran gratis lan tambahan liar ditambahake menyang gulungan sawise saben muter nalika ing fitur gulungan liar lan gulungan 2, 3 utawa 4 bisa malih dadi alam bébas.

Kanggo jumlah Dragon Menang Slot Online

Game NextGen menehi sentuhan liyane kanggo tema naga nanging katon apik tenan. Fitur bonus ing slot iki pancen duweni potensi kanggo menehi sawetara kamenangan. Slot iki Game online dilengkapi RTP sing apik yaiku 96.49%. Saiki, sampeyan bisa main Slot Dragon Winins ing kabeh kasino online sing misuwur kalebu Mail Casino.