Luaj Tani

Fruit Slots Blast është një tjetër slot fruta-bazuar nga Microgaming. Blast fruta merr lojtarët në një skenë bar në një plazh Hawaiian. Ajo përmban frutave tropikale simbolet. Ajo ofron një nivel up karakteristika i zoti dhe një çmim i parë. Lexoni rishikimin më poshtë për të mësuar më shumë.

Fruit Slots Blast është luajtur në një bar Hawaiian

You don't have your typical reels in this online slot. What is in play is a 5x5 grid structure. Kjo është e vendosur në anën e ekranit lojës. Slot është luajtur në një skenë bar në një plazh Hawaiian. Ju keni një barist gjithmonë i pranishëm në bar.

Ky slot përbëhet nga simbolet pesë frutave që përfshijnë pineapples, rrush, vishnje, bostana dhe limon. You don't have any Wild symbol in Fruit Slots Blast. megjithatë, ka bonus dhe çmim i parë simbolet.

Një Cluster fiton në shpërthimin Fruta

me Fruit Slots Blast lojtarë të fitojë kur ata të përputhen deri në të paktën tre frutave identike në një grup. Grumbulli mund të përfshijë fruta prekur ose vertikalisht apo horizontalisht. Si ju të përputhen deri në, më shumë fruta tropikale do të bjerë në rrjet për të formuar grupe.

Kjo do të mbajë ndodh deri në jo më shumë grupimeve janë formuar. Ka metra për secilin nga pesë simboleve fruta. Këto metra janë të vendosura në anën e majtë të ekranit lojës. Të metra mbushur deri sa ju të përputhen deri vile frutave. Pasi mbushur ju do të fitoni një koeficient për shumën e vënë bast tuaj.

Leveling deri në fruta Shpërthimi Slots

Si ju formojnë grupimeve dhe të fitojë, ju i keni fituar një yll. Yjet më të fituar, afër ju jeni për të nivelit të lart. Kur ju të nivelit të lart, ju mund të fitojë qasje në zgjedhjen e nëntë banakiere në dispozicion. Këto janë disa nga nivelet, karakteristikat dhe përfitimet e tyre në shpërthimin Fruta.

nivel 1: Ky është niveli i fillimit të njohur si "verë", ajo nuk ka karakteristika të tjera.

nivel 2: Është i njohur si "Aloha", ju mund të fitojë një koeficient 8x.

nivel 5: Kjo është Pat nivel banakiere. Ju merrni për të luajtur pesë falas mini-games. Secili prej lojrave parashikon fitore të mirë.

nivel 9: shpërblime të holla janë të fituar në një lojë picking në këtë nivel.

nivel 12: Kjo është edhe një lojë picking që ofron shpërblime të holla.

nivel 15: Këtu një metër fryt do të mbushet automatikisht.

nivel 19: Ju mund të fitoni një lojë falas, si dhe një shumëzues 10x në sasi tuaj kunjit.

nivel 22: Ju i keni fituar një shpërblim të holla që mund të shumëzohet me 2x.

nivel 25: Kjo është një lojë picking që Awards shumëzuesit dhe shpërblime të holla.

Për të përmbledhur

Fruit Slots Blast

Ekziston edhe një çmim i parë aktivizuar për lojtarët, kur ata të tokës tre simbole çmim i parë në një grup. Ju do të fitoni një shumëzues 1,000x për shumën e vënë bast tuaj. RTP në Fruit Slots Blast varion nga 94.02% te 96.12%.