Rreth Nesh

E themeluar në vitin 2016, MailCasino.com u krijua për të siguruar argëtim cilësor për njerëzit që kënaqen me lojërat e fatit, duke u dhënë atyre mundësinë ta bëjnë këtë në një përvojë të lojrave në internet të sigurt, argëtues, të drejtë, të rregulluar dhe të sigurt dhe të kënaqshëm

MailCasino.com's is operated by ProgressPlay Limited of Soho Office, 3A, Punchbowl Centre, Elia Zammit Street, St. Julians, STJ3154, Malta. ProgressPlay is a limited liability company registered in Malta (C58305), that është licencuar dhe rregulluar nga Malta Gaming Authority dhe operon nën një numër licence të MGA / B2C / 231/2012 lëshuar në 16 Prill, 2013; ProgressPlay Limited është licencuar dhe rregulluar në Britaninë e Madhe nga Komisioni i Lojërave të Fatit nën numrin e llogarisë 39335. Bixhozi mund të krijojë varësi. Luaj me përgjegjësi.

Lojëra me Përgjegjësi

Bixhozi është një mënyrë interesante për të pushuar nga realiteti, për t'u çlodhur dhe për të kaluar një kohë të mirë. Sado që dëshirojmë që lojtarët tanë të fitojnë çmime të mëdha dhe të bëjnë ëndrrat e tyre të vërteta, ne më e rëndësishmja inkurajojmë lojëra të përgjegjshme. Për ta promovuar këtë, ne u japim anëtarëve tanë mjete në internet për të kontrolluar sasinë e parave që ata përdorin për të luajtur. Ne gjithashtu zbatojmë në mënyrë rigoroze lojërat parandaluese nga ata nën moshën 18 vjeç, e cila është e paligjshme në të gjitha juridiksionet.

Siguria dhe Privatësia

MailCasino.com shfrytëzon teknologjinë e fundit të kriptimit dhe mbrojtjes së zjarrit me shtresën e fundit të 128-bit Secure Socket Layer (SSL) për të siguruar që të dhënat e ndjeshme të transferohen në mënyrë të sigurt në internet në serverat tanë të mbrojtur. Përpunimi në internet i kartës së kreditit / debitit merret nga disa kompani të njohura botërore që specializohen në transaksione të sigurta në internet dhe mbrojtje nga mashtrimi. MailCasino.com gjithashtu u ofron anëtarëve një larmi të gjerë të shërbimeve të kuletave elektronike. Kliko këtu për më shumë informacion në lidhje me mënyrat tona të disponueshme të pagesës.

Mbështetja e klientit

Qëllimi ynë është të arrijmë nivelin më të lartë të kënaqësisë së anëtarëve duke ofruar shërbime të shkëlqyera dhe profesionale. Ne kemi një ekip mbështetës të ditur dhe me përvojë të disponueshëm 24/7 për të adresuar çdo pyetje ose shqetësim që mund të keni. Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në çdo kohë përmes formularit tonë të kontaktit, postës elektronike ose bisedës së drejtpërdrejtë ...